Kachna se zelím a pórkem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 225 g Pórek
  • 350 g Zelí bílé kysané
  • 1 ks Pomeranče
  • 4 ks Kachní prsa
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Sezam - semena
  • 6 polévková lžíce Omáčka ústřicová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 314 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 364 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 121.5 mg
  • Draslík 611.9 mg
  • Vláknina 10032.5 mg
  • Vitamín A 10032.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve velkém woku osmahneme na sucho kachní prsíčka i s kůží cca 5 minut po každé straně. Poté vyndáme a dáme na prkénko. Pokrájíme maso na nudličky. Wok otřeme a necháme 1 lžíci tuku.

  • 2

    Pokrájíme na nudličky zelí.

  • 3

    Do woku přidáme pokrájený pórek, zelí, pomerančovou kůru a smažíme 5 minut, dokud zelenina nezměkne.

  • 4

    Vrátíme do woku kachní maso a necháme prohřát tři minuty. Směs zastříkneme ústřicovou omáčkou a promícháme.

  • 5

    Hotový pokrm posypeme sezamovými semínky a podáváme horký.

Komentáře k receptu