Conchiglie s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 5 g Sůl
  • 20 g Petržel - nať
  • 35 g Pažitka
  • 125 g Sýr Čedar
  • 10 g Oregano čerstvé
  • 500 g Těstoviny Conchiglie
  • 400 g Fazole
  • 300 g Omáčka na těstoviny
  • 80 ml Pomerančová šťáva
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 911 kcal
  • Sacharidy 148 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 682 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 77 g
  • Cholesterol 32.8 mg
  • Draslík 177.6 mg
  • Vláknina 6802.5 mg
  • Vitamín A 6802.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme na skus v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.

  • 2

    Na oleji osmažíme dozlatova drcený česnek a nakrájenou cibuli.

  • 3

    Přidáme hotovou omáčku na těstoviny, pomerančovou šťávu a fazole. Směs přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a asi 5 minut zvolna prohřejeme.

  • 4

    Na těstoviny nalijeme omáčku s fazolemi, přidáme nastrouhaný čedar a bylinky a mícháme, až se sýr roztaví. Zdobíme nastrouhaným čedarem.

Komentáře k receptu