Rybí filé v pivním těstíčku I.

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé rybí
  • 60 g Mouka pšeničná hladká
  • 100 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
  • 120 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 501 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 118 mg
  • Bílkoviny 67 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 19.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstíčko připravíme rozšleháním vejce, piva, mouky a soli.

  • 2

    Rybí filé obalíme v mouce, poté namáčíme v těstíčku a usmažíme v rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu