Rybí filé v pivním těstíčku s droždím
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 605 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 33 g
- Sodík 343 mg
- Bílkoviny 72 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 182 mg
- Vláknina 375 mg
- Vitamín A 375 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 2.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do mouky rozdrobíme droždí, rozmícháme s pivem, rozšlehaným vejcem a necháme na teple asi půl hodiny kynout. 
- 
                                2Filé namáčíme do vykynutého těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji. Filé solíme až před podáváním. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        