Pstruh s česnekem dušený v pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Máslo čerstvé
  • 800 g Pstruh
  • 200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 469 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 140 mg
  • Draslík 742.1 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 35.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek utřeme se solí, pstruhy očistíme, potřeme česnekem, břišní dutinu potřeme hořčicí a ryby ze všech stran osmažíme na másle. Poté je přelijeme pivem a pod poklicí dusíme.

Komentáře k receptu