Jogurtový dip s křenem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 36 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 1 g
- Sodík 50 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 231.4 mg
- Vláknina 3222.9 mg
- Vitamín A 3222.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 70.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kuchyňsky očištěný křen jemně nastrouháme a rozmícháme spolu s citrónovou šťávou, solí a pepřem v jogurtu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        