Sépiové špagety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Špagety sépiové
  • 10 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Feferony
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 351 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 224 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 28.4 mg
  • Vláknina 283.5 mg
  • Vitamín A 283.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente.

  • 2

    Mezitím na pánvi rozpálíme olej, přidáme nadrobno nakrájený česnek, nasekanou feferonku, nasekanou petrželku a lehce osmažíme. Podlijeme trochou vývaru ze špaget.

  • 3

    Scedíme špagety, necháme okapat, na pánvi promícháme se směsí a podáváme.

Komentáře k receptu