Vafle s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 597 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 192.4 mg
 - Draslík 435.7 mg
 - Vláknina 4577.5 mg
 - Vitamín A 4577.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, sůl, pivo a vyšleháme těsto na vafle.
 - 
                                2
V pánvi rozpustíme máslo, oloupané brambory a očištěný celer nastrouháme nahrubo, přidáme do pánve k máslu, přisypeme posekanou bazalku, osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru, podusíme asi 7 minut a odstavíme.
 - 
                                3
Vaflovač potřeme tukem a upečeme postupně křupavé vafle. Ty ještě teplé rozdělíme na talířky, doplníme celerovou směsí a ihned podáváme.