Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Tuňák v oleji
  • 40 g Petržel - nať
  • 400 g Fazole bílé
  • 75 g Olivy černé
  • 400 g Fazolové lusky zelené
  • 500 ml Omáčka rajčatová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 617 kcal
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 953 mg
  • Bílkoviny 57 g
  • Uhlovodany 76 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 2710.7 mg
  • Vláknina 41554.8 mg
  • Vitamín A 41554.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.5 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zelené fazolky krátce povaříme, smícháme s bílými fazolemi z konzervy, olivami, tuňákem z konzervy, rajčatovou omáčkou, nasekanou petrželí, solí a pepřem.

  • 2

    Vše důkladně promícháme a salát podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu