Hermelín v pivním těstíčku

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 480 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 490 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 138 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 194.7 mg
  • Draslík 54.7 mg
  • Vláknina 190.6 mg
  • Vitamín A 190.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse rozmícháme vejce s pivem, moukou, solí, pepřem a prolisovaným česnekem.

  • 2

    Umícháme hladké těstíčko, v němž namáčíme hermelíny a smažíme v rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu