Teplá sýrová pomazánka s pivem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 balení Chléb toastový
  • 2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 458 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 101.3 mg
  • Draslík 1.3 mg
  • Vláknina 56.6 mg
  • Vitamín A 56.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V pánvi rozehřejeme v pivu ustrouhaný sýr, přidáme hořčici a pepř. Mícháme na mírném plameni, až se sýr rozpustí.

  • 2

    Směs poté natřeme na chleba a klademe na plech vyložený pečícím papírem. Zapečeme v předehřáté troubě.

Komentáře k receptu