Olomoucké tvarůžky marinované v pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 8 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 500 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 1 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 277 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 48.7 mg
  • Vláknina 1133.3 mg
  • Vitamín A 1133.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvarůžky naskládáme do sklenice, poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, přelijeme pivem, sklenici uzavřeme a uložíme alespoň na dva dny do chladu. Poté můžeme podávat.

Komentáře k receptu