Smažený čerstvý ananas v pivním těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 14 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Mouka pšeničná hladká
  • 250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 120 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Med včelí
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Ananas
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 balení Cukr skořicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 621 kcal
  • Sacharidy 71 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 137 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 352.9 mg
  • Vláknina 33.5 mg
  • Vitamín A 33.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 42.3 mg
  • Vitamín E 3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ananas oloupeme, nakrájíme na plátky, vykrojíme střed a kolečka rozčtvrtíme. Ananas namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji. Usmažený ananas necháme okapat na ubrousku a před podáváním posypeme skořicovým cukrem a pokapeme medem.

  • 2

    Těstíčko připravíme smícháním piva, vajec, mouky a soli.

Komentáře k receptu