Telecí maso na přírodní způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 17 g
- Sodík 650 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 168.7 mg
- Draslík 772 mg
- Vláknina 475 mg
- Vitamín A 475 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí maso nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpálíme sádlo, vložíme do něj telecí plátky a po obou stranách osmažíme. Těsně před dokončením přidáme k řízkům máslo pro lepší chuť. Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.