Telecí maso na přírodní způsob

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 8 g Sůl
  • 40 g Sádlo škvařené
  • 1200 g Telecí kýta
  • 5 g Koření Steak 7 pepřů
  • 40 g Petržel kudrnka
  • 50 g Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 650 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 168.7 mg
  • Draslík 772 mg
  • Vláknina 475 mg
  • Vitamín A 475 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Telecí maso nakrájíme na slabé plátky, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpálíme sádlo, vložíme do něj telecí plátky a po obou stranách osmažíme. Těsně před dokončením přidáme k řízkům máslo pro lepší chuť. Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu