Kuřecí steak s pórkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 600 g Kuřecí prsa
  • 5 g Zázvor mletý
  • 100 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 150 ml Víno červené
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Fenykl obecný
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 177 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 64 mg
  • Draslík 871.9 mg
  • Vláknina 7939 mg
  • Vitamín A 7939 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.6 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme a osušíme kuřecí řízky a dáme je do vyhřáté pánve se suchým sendvičovým dnem.

  • 2

    Maso opepříme, osolíme, okořeníme muškátovým oříškem a plátky zázvoru, přidáme sójovou omáčku a zasypeme nakrájenou zeleninou. Poté přidáme sušená rajčata, která jsme na pár minut ponořili do vína.

  • 3

    Nemícháme a podáváme.

Komentáře k receptu