Salát z fazolových lusků s majonézou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 100 g Majolka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 276 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 52.7 mg
  • Draslík 263.8 mg
  • Vláknina 6750 mg
  • Vitamín A 6750 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolky zbavíme vláken a uvaříme v menším množství osolené vody. Necháme okapat.

  • 2

    Potom fazolky drobně nakrájíme a vložíme do marinády z octa, oleje, soli a cukru. Necháme asi hodinu uležet.

  • 3

    Nakonec fazolky smícháme s majonézou. Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře k receptu