Barevný vegetariánský kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 21 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 751.4 mg
 - Vláknina 8721.5 mg
 - Vitamín A 8721.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 170.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na kousky nakrájíme papriky zbavené semínek. Cibuli oloupeme a nakrájíme na klínky, aby držely pohromadě.
 - 
                                2
Na jehlice napichujeme papriky, cibulové klínky, houby a rajčata tak, aby se střídaly barvy papriky.
 - 
                                3
V misce smícháme olivový olej, majoránku, oregano, česnek a směsí kebaby potřeme.
 - 
                                4
Grilujeme 15 minut a často potíráme směsí a obracíme.
 - 
                                5
Ihned podáváme.