Kapusta dušená s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kapusta hlávková
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1.5 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 314 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 288 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 377 mg
  • Draslík 1270.6 mg
  • Vláknina 10850 mg
  • Vitamín A 10850 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 301.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapustu omyjeme a povaříme v osolené vodě do poloměkka. Rozpůlíme ji a necháme okapat.

  • 2

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kapustu, osolíme a dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec přilijeme rozkvedlaná a osolená vejce a za občasného míchání je necháme ztuhnout.

Komentáře k receptu