Roládky z divočáka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 150 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 600 g Kančí maso
  • 100 g Houby čerstvé
  • 50 g Slanina vepřová
  • 100 g Klobása - Čabajka
  • 30 g Hořčice
  • 50 g Okurka salátová
  • 50 g Sádlo vepřové škvařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 468 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1413 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 22.3 mg
  • Draslík 1477.4 mg
  • Vláknina 1843.3 mg
  • Vitamín A 1843.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso umyjeme, nakrájíme na plátky jako řízek, každý potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme. Na každý plátek položíme na tenké proužky nakrájenou slaninu, klobásu a okurku. Houby nakrájíme na tenké plátky a položíme na maso. Plněné rolády zavineme a omotáme je nití. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme do něj oloupanou a na tenké proužky nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek. Navrch naskládáme rolády a zalijeme vývarem. Plech vložíme do předehřáté trouby, přiklopíme a za častého podlévání pečeme 120 minut.

Komentáře k receptu