Kořeněný špíz ze srnčí kýty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Srnčí kýta
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 279 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 180 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 53.1 mg
  • Vláknina 1073.8 mg
  • Vitamín A 1073.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kýtu nakrájíme na silné proužky, cibuli nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí. Vše smícháme v míse, přidáme kečup, hořčici, olej, pepř, dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce několik hodin marinovat.

  • 2

    Marinované maso napícháme na jehly a grilujeme.

Komentáře k receptu