Tagliatelle s křepelkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Celer bulvový
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 g Mrkev kořen
  • 100 g Pórek
  • 500 g Tagliatelle
  • 30 ml Olej olivový
  • 4 ks Křepelka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.7 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 800 kcal
  • Sacharidy 96 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 114 mg
  • Draslík 466.5 mg
  • Vláknina 3244.8 mg
  • Vitamín A 3244.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Křepelky rozčtvrtíme, maso omyjeme a osolíme. Celer, mrkev a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky, pórek na kolečka. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.

  • 2

    Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme dozlatova, poté dáme stranou okapat na ubrousek. V druhé pánvi rozpálíme máslo a vsypeme zeleninu. Osmažíme, poté přidáme těstoviny a necháme prohřát. Těstoviny ze zeleninou přendáme do servírovacích misek a navrch poskládáme porce masa. Ihned servírujeme.

Komentáře k receptu