Grilované brambory s hořčicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Brambory
  • 20 ml Olej olivový
  • 30 ml Hořčice
  • 2 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 88 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 189 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 258.1 mg
  • Vláknina 3125 mg
  • Vitamín A 3125 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory omyjeme, ale neloupeme. Potřeme je olejem a osolíme.

  • 2

    Brambory zabalíme do alobalu a necháme zvolna grilovat po dobu dvaceti minut.

  • 3

    Grilované brambory vybalíme z alobalu, křížem nařízneme a lehkým tlakem rozevřeme. Naplníme lžičkou hořčice a ihned servírujeme.

Komentáře k receptu