Rychlá omáčka z rajčat

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 750 g Rajčata
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 4 g Bazalka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 90 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 32 mg
  • Draslík 596.5 mg
  • Vláknina 6112.5 mg
  • Vitamín A 6112.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve spaříme rajčata, pak je zbavíme slupek a jadýrek, pokrájíme a opečeme na 60 g rozpáleného másla. Povaříme a poté do omáčky přimícháme sůl, pepř, zbytek másla a nasekanou bazalku.

  • 2

    Ihned servírujeme.

Komentáře k receptu