Brokolice po italsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 101 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 5 g
- Sodík 103 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 555.4 mg
- Vláknina 8120 mg
- Vitamín A 8120 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 123.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brokolici rozdělíme na růžičky, stonky oloupeme a nakrájíme na plátky, opláchneme. Česnek utřeme se solí. 
- 
                                2Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme brokolici a česnek. Osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. Přidáme vinný ocet, pokrájené rajče a chilli papričku. 
- 
                                3Vše osolíme a vaříme, dokud se omáčka částečně neodpaří. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        