Jablečný salát s celerem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 338 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 25 g
- Sodík 823 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 468.1 mg
- Vláknina 11252.5 mg
- Vitamín A 11252.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupaná, nakrájená jablka dáme do mísy, zalijeme je citronovou šťávou a promícháme, aby nezhnědla. Přidáme na kostičky nakrájený celer. 
- 
                                2Přilijeme majonézu, osolíme a opepříme podle chuti, lehce promícháme. Zakryjeme a chladíme až do podávání. 
- 
                                3Před podáváním přidáme nasekané ořechy a vše zasypeme petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        