Vepřový mix
Suroviny
- 300 g Vepřové maso libové
 - 100 g Játra vepřová
 - 100 g Vepřové srdce
 - 1 kávová lžička Zázvor mletý
 - 2 kávová lžička Chilli koření mleté
 - 1 kávová lžička Ocet vinný
 - 0.25 kávová lžička Hřebíček
 - 0.5 kávová lžička Kmín drcený
 - 0.5 kávová lžička Skořice mletá
 - 6 ks Feferony
 - 1 špetka Sůl
 - 4 stroužek Česnek
 - 1 hrnek Vepřová krev
 - 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 104 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 167.3 mg
 - Draslík 276.7 mg
 - Vláknina 1617.3 mg
 - Vitamín A 1617.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1911.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou krev osolíme, s troškou vody ji vyvaříme téměř do sucha. Přidáme na jemno nakrájenýmé feferony, utřený česnek a koření, vše osmahneme na rozpáleném másle.
 - 
                                2
Vložíme na kousky nakrájené maso, játra a srdce, podlijeme a podusíme. Před koncem dušení ochutíme solí a octem.