Grilovaný játrový kebab

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 155 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 2 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 kg Játra kuřecí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 160 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 595 mg
  • Draslík 434.9 mg
  • Vláknina 3133.5 mg
  • Vitamín A 3133.5 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra nakrájíme na kousky. Smícháme šťávu vymačkanou z citronů s chilli kořením, vložíme maso a necháme cca 2 hodiny marinovat.

  • 2

    Poté napícháme játra na jehlice a grilujeme po všech stranách. Mezitím průběžně potíráme rozpuštěným máslem. Na závěr osolíme.

Komentáře k receptu