Sardinská celerová polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí kližka
  • 1500 ml Voda pitná
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.5 kg Celer řapíkatý
  • 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • 3 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 283 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 366.6 mg
  • Vláknina 7160 mg
  • Vitamín A 7160 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, na kostičky mrkev.

  • 2

    Maso nakrájíme na malé kousky a vše osmahneme na olivovém oleji.

  • 3

    Zředíme rajčatový protlak s vodou, podlijeme maso a dusíme.Přidáme nakrájený celer a dusíme.

  • 4

    Přilijeme 1,5l horké vody, osolíme, přidáme papriku a vaříme 20 minut.

Komentáře k receptu