Pstruh vařený se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Pstruh
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Bobkový list
  • 2 ks Feferony
  • 4 ks Hřebíček
  • 1 ks Celer řapíkatý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Ocet vinný
  • 1 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 258 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 96 g
  • Sodík 146 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 87 mg
  • Draslík 639.1 mg
  • Vláknina 4103.3 mg
  • Vitamín A 4103.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny suroviny kromě masa vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Přidáme očištěnou rybu a uvaříme doměkka.

  • 2

    Podáváme s bramborami a pikantním salátem.

Komentáře k receptu