Řecký jogurtový dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 ml Řecký jogurt
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Křen
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 77 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 5.6 mg
  • Draslík 33.6 mg
  • Vláknina 428.8 mg
  • Vitamín A 428.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kopr a pažitku omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. Křen očistíme a nastrouháme.

  • 2

    V misce smícháme řecký jogurt, hořčici, 1 lžíci nastrouhaného křenu, pažitku, kopr a vše důkladně promícháme. Osolíme, opepříme a uložíme na 30 minut do chladničky, poté servírujeme.

Komentáře k receptu