Dušené maso z polévky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 217 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 14 g
- Sodík 395 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 72.5 mg
- Draslík 171 mg
- Vláknina 3685 mg
- Vitamín A 3685 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 27.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou, necháme zpěnit. Přidáme nakrájené houby a orestujeme. 
- 
                                2Vařené maso z vývaru pokrájíme na kostičky, přidáme k houbám a zakryté necháme pozvolna dusit 30 minut. Podléváme trochou vody vždy, když už je šťáva skoro vyvařená. Osolíme, opepříme, zalijeme smetanou smíchanou s moukou a ještě necháme povařit do zhoustnutí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        