Steak T-bone
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 495 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 276 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 107.9 mg
 - Draslík 512.2 mg
 - Vláknina 386 mg
 - Vitamín A 386 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Steaky před kuchyňskou úpravou mají mít pokojovou teplotu. Sůl, prolisovaný česnek, pepř a olej smícháme dohromady a potřeme steaky z obou stran a necháme asi 10 minut odležet při pokojové teplotě. Smícháme všechny suroviny pro česnekové máslo.
 - 
                                2
Zapneme si gril a steaky grilujeme tak dlouho jak kdo si přeje.
 - 
                                3
Doba grilování nepropečený 5 - 6 minut, středně propečený 7 - 10 minut, propečený 10 - 14 minut. Při grilování obracíme steaky.
 - 
                                4
Steaky ozdobíme kopečkem česnekového másla a na předehřátém talíři podáváme.