Marinované plátky z vepřové plece
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 581 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 451 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 126.9 mg
 - Draslík 557.5 mg
 - Vláknina 883.1 mg
 - Vitamín A 883.1 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na kolečka, maso na menší plátky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme, slaninu nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Do mísy vložíme maso, poklademe plátky slaniny, kolečky cibulí a přelijeme vínem, v němž jsme rozmíchali sójovou omáčku. Pod fólií necháme maso přes noc v chladničce marinovat.
 - 
                                3
Na rozpáleném oleji po obou stranách osmažíme, vyjmeme a držíme na teple. Děrovanou naběračkou vyjmeme z marinády cibuli se slaninou, vložíme do výpeku a orestujeme.
 - 
                                4
Maso servírujeme s orestovanou cibulí a slaninou, přelijeme trochou šťávy.