Zeleninový salát s jarní cibulkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 38 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Ředkvička
  • 100 g Cibulka jarní
  • 8 g Sůl
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 200 g Brambory vařené
  • 200 g Okurka salátová
  • 150 g Salát hlávkový
  • 350 ml Voda pitná
  • 200 ml Zakysaná smetana
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 139 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 665 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 99.1 mg
  • Draslík 334.6 mg
  • Vláknina 4006.7 mg
  • Vitamín A 4006.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky, salátovou okurku a vařené brambory na plátky, ředkvičky na kolečka, jarní cibulku i s natí nadrobno, salát natrháme na menší kousky, petrželku posekáme.

  • 2

    Pokrájenou zeleninu nasypeme do mísy, osolíme, promícháme, zalijeme zakysanou smetanou, posypeme vařenými vajíčky a posekanou petrželkou.

  • 3

    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu