Pečená zimní zelenina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 633 kcal
 - Sacharidy 107 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 772 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 107 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 4360.1 mg
 - Vláknina 57326.5 mg
 - Vitamín A 57326.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 269.1 mg
 - Vitamín E 4.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 180C.
 - 
                                2
Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny. Dýňovou dužinu bez jadérek nakrájíme na klínky. Cibuli oloupeme a rozčvrtíme, petržel oloupeme a podélně překrojíme, řepu dobře omyjeme a nakrájíme.
 - 
                                3
Do zapékací mísy vlijeme olej a dáme rozehřát na 5min do trouby. Poté vložíme všechnu zeleninu, pokapeme olejem a pečeme dokud zelenina nezměkne.
 - 
                                4
Ochutíme solí a pepřem a podáváme. Zeleninu můžeme použít i jako přílohu.