Tresčí filé s čedarem a rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 389 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 26 g
- Sodík 294 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 111.4 mg
- Draslík 179.9 mg
- Vláknina 1479.8 mg
- Vitamín A 1479.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslem vymažeme 4 zapékací misky a předehřejeme troubu na 200°C.
-
2
Nastrouhaný čedar, hrubozrnnou hořčici a crème fraîche neboli hustou kysanou smetanu smícháme.
-
3
Do každé vymazané zapékací misky položíme kousek tresčího filé (1 ks o váze asi 150g), osolíme, opepříme, poklademe plátky rajčat a zalijeme sýrovou směsí. Pečeme 25 minut v horní části trouby, sýr se roztaví a zezlátne, ryba bude propečená.