Králičí sekaná

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 650 g Králičí maso
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 40 g Strouhanka
  • 30 g Sádlo vepřové škvařené
  • 100 ml Hovězí vývar základní
  • 20 ml Citronová šťáva
  • 5 špetka Citronová kůra
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 687 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 92.6 mg
  • Draslík 624.6 mg
  • Vláknina 2308.5 mg
  • Vitamín A 2308.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Králičí maso očistíme, omyjeme, vykostíme a na masovém strojku umeleme. Na sádle osmažíme drobně nakrájenou cibulku a přidáme k mletému masu. Dále přimícháme strouhanku, podle potřeby vývar, sůl, pepř, citronovou šťávu, citronovou kůru a vymícháme na polotuhou kaši.

  • 2

    Do pekáčku dáme připravenou směs a pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Komentáře k receptu