Celerový nákyp
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 443 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 148.9 mg
 - Draslík 298.9 mg
 - Vláknina 14487.5 mg
 - Vitamín A 14487.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nastrouháme celer a mrkve nahrubo.
 - 
                                2
Promícháme, přidáme dvě vajíčka, osolíme, přidáme podravku a dáme do vymazané mísy.
 - 
                                3
Pečeme 15 minut, až se vytvoří kůrka, posypeme strouhaným sýrem a necháme pět minut zapéct.
 - 
                                4
Podáváme teplý.