Studená rajčatová polévka s kefírem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 136 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 4 g
- Sodík 104 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 357.5 mg
- Vláknina 3679.5 mg
- Vitamín A 3679.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata spaříme, oloupeme, vykrájíme semena a rajčata nakrájíme nadrobno. 
- 
                                2Kefír rozšleháme, přimícháme rajčata, sůl, pepř, cukr a dobře promícháme. Před podáváním necháme polévku dobře vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        