Ředkvičková smaženice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Ředkvička
  • 1 hrst Pažitka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 156 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 191 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 368.9 mg
  • Draslík 241.9 mg
  • Vláknina 2189.8 mg
  • Vitamín A 2189.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zpěníme nakrájenou cibuli na oleji. Přidáme nakrájené ředkvičky na kolečka a smažíme do zesklovatění. Vmícháme vejce, osolíme a opepříme.

  • 2

    Po zhoustnutí vajíček je smaženice hotová.

  • 3

    Posypeme pažitkou a ihned podáváme.

Komentáře k receptu