Pangasius na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Pangasius - filety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř cayenský
  • 1 špetka Koriandr čerstvý
  • 1 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 0.5 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 478 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 58 mg
  • Bílkoviny 95 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 18.9 mg
  • Draslík 10.7 mg
  • Vláknina 128.5 mg
  • Vitamín A 128.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu osolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, za stálého míchání přisypeme mouku a orestujeme.

  • 2

    V misce rozetřeme prolisovaný česnek s pepřem a koriandrem, přidáme citronovou šťávu a promícháme. Směs přilijeme do pánve a prohřejeme.

  • 3

    Hotové ryby potřeme omáčkou a podáváme.

Komentáře k receptu