Pangasius zapečený se špenátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 50 g Šunka drůbeží
  • 6 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 140 g Špenátový protlak mražený
  • 240 g Pangasius - filety
  • 7 g Flora light
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 227 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 1238 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 250.6 mg
  • Vláknina 6185 mg
  • Vitamín A 6185 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit.

  • 2

    Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme.

Komentáře k receptu