Rychlý pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 497 mg
 - Bílkoviny 43 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 116 mg
 - Draslík 920.4 mg
 - Vláknina 2862.5 mg
 - Vitamín A 2862.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.4 mg
 - Vitamín E 4.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pstruhy oškrábeme, vykucháme, odstraníme oči, omyjeme studenou tekoucí vodou, následně je osušíme. Celého pstruha citronovou šťávou. Česnek oloupeme, prolisujeme, položíme na talíř, přisypeme sůl, pepř, vše dobře promícháme a pstruha důkladně potřeme - včetně břišní dutiny. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a naskládáme do pstruha.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej, vložíme na ni připraveného pstruha, z obou stran ho opečeme do zlatova.
 - 
                                3
Upečené pstruhy stáhneme ze sporáku, položíme na mělké oválné talíře a servírujeme s vhodnou přílohou.