Salát z vařené mrkve s hráškem a jablkem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 414 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 32 g
- Sodík 270 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 142.6 mg
- Vláknina 14810 mg
- Vitamín A 14810 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 4.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mrkev uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nakrájíme na kostičky. Hrášek scedíme a necháme okapat. 
- 
                                2V míse promícháme mrkev s jablkem, hráškem, cukrem a majonézou. Před podáváním necháme salát vychladit. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        