Kuřecí prsa pošírovaná se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 828 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 129 g
 - Sodík 1649 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 1798.1 mg
 - Vláknina 16546.8 mg
 - Vitamín A 16546.8 mg
 - Vitamín B6 2.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 92 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drůbeží vývar ochutíme citronovou šťávou, bobkovým listem, novým kořením a přivedeme k varu. Do vývaru vsypeme oloupané, na čtvrtky nakrájené brambory a očištěnou, na větší kousky nakrájenou zeleninu. Krátce povaříme.
 - 
                                2
Potom přidáme omytá kuřecí prsa a zvolna dusíme doměkka, aby maso zůstalo uvnitř šťavnaté.
 - 
                                3
Podáváme v miskách, přelité trochou vývaru.