Vepřové maso dušené s hořčicí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 281 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1114 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 67 mg
- Draslík 399.7 mg
- Vláknina 2290 mg
- Vitamín A 2290 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno. V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostky masa, osolíme, opepříme, orestujeme, podlijeme vodou, přimícháme pikantní hořčici a podusíme. Chvíli před koncem dušení posypeme tymiánem a dodusíme. 
- 
                                2Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        