Přílohová dušená karotka s bylinkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 298 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 18 g
- Sodík 348 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 497.9 mg
- Vláknina 8548.5 mg
- Vitamín A 8548.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.3 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Bylinky nasekáme nadrobno, karotku očistíme a nakrájíme na silnější nudličky. 
- 
                                2Na másle roztavíme cukr, přimícháme karotku, osolíme a zlehka osmažíme. Poté přilijeme vývar, na mírném plameni za občasného míchání dusíme. Když je karotka měkká, vmícháme bylinky. 
- 
                                3Karotku podáváme jako přílohu k masu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        