Debrecínská pečeně s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 400 g Vejce slepičí
  • 60 g Tuk
  • 5 g Sůl
  • 500 g Debrecínská pečeně
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 248 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 259 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 174.9 mg
  • Draslík 53.6 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky debrecínské pečeně prohřejeme na tuku a navrch vyklepneme celá vejce - dbáme, aby se žloutky neprotrhly.

  • 2

    Necháme zvolna zapéci - bílek necháme ztuhnout a žloutek musí zůstat polotekutý.

  • 3

    Nakonec bílek mírně osolíme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu