Debrecínská pečeně se žampiony
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 14 g
- Sodík 303 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 105.3 mg
- Draslík 920 mg
- Vláknina 2497.5 mg
- Vitamín A 2497.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vyškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme pokrájenou cibuli, kmín, mletou červenou papriku a osmažíme. 
- 
                                2Do základu vložíme osolené maso a chvilinku dusíme. 
- 
                                3Potom přidáme rajčatový protlak, podlijeme a do měkka udusíme. 
- 
                                4Nakrájíme na hrubo žampiony a na másle podusíme. 
- 
                                5Vyndáme měkké maso, přecedíme šťávu, přidáme žampiony, maso a podusíme. 
- 
                                6Podáváme s knedlíky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        