Ryba smažená na egyptský způsob
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 118 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 1 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 9.6 mg
- Draslík 119.7 mg
- Vláknina 1988.9 mg
- Vitamín A 1988.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vykuchané ryby očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce. Maso okořeníme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a necháme alespoň hodinu v chladu odležet. 
- 
                                2Porce pak obalíme v mouce, smažíme na rozpáleném oleji v pánvi po obou stranách, dokud nemají zlatavou barvu. Usmažené vyjmeme, na savém ubrousku necháme okapat přebytečný tuk. 
- 
                                3Ryby na servírovacím talíři posypeme jenmě nasekanou petrželkou a přidáme kolečka citronu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        